Camp Nou
Photo:  jarino47 @ 123rf.com

Fodboldrejser FC Barcelona kampe 2022 – 2023

Trinn 1 av 2

Priser opdateret 20-09-2022.
Har du problemer med formularen, bedes du kontakte os på henry@londontown.no

Dette er bare en anmodning, ingen bindende ordre.

Skræddersyet fodboldrejser med hotel og billet med 2 overnatninger på hotel. Det kan udvides efter eget ønske.
NB! Vi anbefaler at bestille min. 3 overnatninger, fra fredag til mandag, ved weekendkampe, da det kan forekomme, at kampen flyttes til søndag, hvis den skal tv-transmitteres. Dette kan ske helt op til 2 uger før kampdagen. Du kan bestille både færre eller flere end 3 overnatninger på hotel. Vores priseksempel er baseret på 2 overnatninger, men du bestemmer selv længden af opholdet. Alle priser er beregnet ud fra overnatning på Sant Pau hotel. Du kan også opgradere til 4 stjerner mod et mindre tillæg.
Alle priser er fra .. afhængigt af hvilket hotel du bor på. Ekstra dag på hotel fra 550, – pp.
Er der spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte henry@londontown.no

KAN KAMPE FLYTTES?
Angivne kampdatoer er som udgangspunkt vejledende, men fastsættes endeligt ca. to måneder før kampdato. For at være sikker på, at du ikke går glip af kampen, anbefaler vi altid at bestille fodboldrejser fra fredag til mandag. Vi vil altid gøre vores bedste for at spilleplanerne er så opdaterede som muligt på vores websteder.

KAN VI SIDDE SAMMEN HVIS VI ER MANGE?
Vi prøver altid at sørge for, at I sidder så samlet som muligt i hjemmeholdets/neutral zone. Vi kan også garantere, at ingen kommer til at sidde alene.

Velkommen på fordboldture til Barcelona.

I samarbejde med Sports International kan vi tilbyde fodboldbilletter og fodboldrejser til Barcelona FC. Vi er således officiel leverandør til FC Barcelona, der tilbyder billetter til en meget god pris. Vi tilbyder attraktive billetter og hotelpakker med priser, som er svære at slå. Vi kan arrangere fly, transport, middage og konferencer, vinsmagning, guidede ture og hjælpe med bordbestilling på restauranter.

Fodboldrejser:
ArsenalChelseaCrystal PalaceLiverpoolManchester UnitedTottenhamWatfordWest Ham