liverpool forbollsresor

Fodboldrejser & fodboldbilletter Liverpool 2019 – 2020

Priser opdateret 14-03-2019 med en pundkurs på DKK 8.85. Har du problemer med formularen, bedes du kontakte os på henry@londonguide.dk

** Pris:
£397 per person (Manchester City End)
£517 per person (Liverpool End)

I denne prisen inngår:
  • 2 døgn i twin/dobbeltrom på President hotell
  • Enkel kontinental frokost
  • Billett til Community Shield på Wembley 4. august 2019
  • Alle skatter, service- og betalingsavgifter
Om billettene:
Fine sitteplasser i Club Wembley seksjonen. Dere har tilgang til området inntil 3 timer før matchen.
Club Wembley seksjonen er nøytral sone og går rundt hele arenaen. Det er ikke tillatt å ha på seg Liverpool/Man City trøyer, tørker osv i lagfarver i denne seksjonen. Vi vet ikke hvor hardt de håndhever dette forbudet. Vi har hørt fra mange at det ikke er noe problem med trøye i klubbfarver, men dette må dere vurdere selv og ta ansvar for eventuelle reaksjoner.

Når det gjelder større grupper så kan vi ikke garantere at hele gruppen får sitte sammen i noen av seksjonene, men vi garanterer at ingen blir sittende alene. Vi kan heller ikke garantere om det blir kort- eller langside.

Dette er bare en anmodning, ingen bindende ordre.

Skræddersyet fodboldpakker  med hotel og billet med 2 overnatninger på hotel. Det kan udvides efter eget ønske. Du indlogeres på President Hotel. På hotellet er der restaurant, bar, coffee shop, souvenirbutik og frisør. Der er gåafstand til flere restauranter, shopping, pubber og forlystelser. Hotellet er et godt hotel i turistklasse med beliggenhed på hjørnet af Russell Square undergrundsstation i nærheden af Covent Garden og handelsgaden Oxford Street. Alle værelser har te/kaffe og andre bekvemmeligheder. Hotellet har en ganske hyggelig lounge med bar.

Alle priser er fra .. afhængigt af hvilket hotel du bor på. Ekstra dag på hotel fra 400, – pp.

Er der spørgsmål, så er du velkommen til at kontake henry@londonguide.dk

KAN KAMPE FLYTTES? Angivne kampdatoer er som udgangspunkt vejledende, men fastsættes endeligt ca. to måneder før kampdato. Sky Channel har eneret på transmittering af Premier League, og de sender normalt to kampe lørdag og to kampe søndag. For at være sikker på, at du ikke går glip af kampen, anbefaler vi altid at bestille fodboldrejser fra fredag til mandag. Vi vil altid gøre vores bedste for at spilleplanerne er så opdaterede som muligt på vores websteder. KAN VI SIDDE SAMMEN HVIS VI ER MANGE? Vi prøver altid at sørge for, at I sidder så samlet som muligt i hjemmeholdets/neutral zone. Vi kan også garantere, at ingen kommer til at sidde alene. Vi gør opmærksom på, at det af sikkerhedsårsager ikke er tilladt at være iklædt udeholdets fantilbehør. Dette kan også føre til nægtet adgang. Hvis der opstår problemer under fodboldrejsen, som vi har leveret, har vi døgnvagt i London med vores egne skandinavisk talende ansatte. Telefonnummer opgives ved endelig bestilling. FAKTA OM LIVERPOOL Klubb: Liverpool FC Grunnlagt: 15 March 1892 Klubb farver: Red & White Adresse: Liverpool FC, Anfield Road, Merseyside L4 OTH Bane: Anfield Grunnlagt: 1884 Kapasitet: 45,400 seter Rekord: 61,905; Liverpool-Wolves, 2 February 1952 Forsvarsspilleren Jamie Carragher holdt sig til én klub. Han begyndte i Liverpool i 1990, og som 35-årig pensionerede han sig selv ved afslutningen af sæsonen 2012-13 efter mere end 700 kampe for Reds Liverpool var den første britiske klub, som vandt serievindercuppen mere end én gang. Deres fem sejre er den britiske rekord for størst antal sejre. Liverpool-kaptajner, som får lov til at vælge, vælger altid at spille mod Anfield Road i første omgang. I 1947 scorede Billy Liddell ved den utrolige sejr 7-4 sit første sejrsmål for Liverpool. Han scorede derefter 229 mål for Reds i løbet af 23 år. Bob Paisley spillede 227 kampe, før han blev en af klubbens bedste managere nogensinde. I 1894 blev byens farve – rød – også Liverpools spillerfarve. Inden 1901 var bysymbolet Liverbird del af klubbens logo.

Fodboldrejser: Arsenal – Chelsea – Crystal Palace – Liverpool – Manchester United – Tottenham – Watford – West Ham