Gloucester hotel. Charme, komfort og gæstfrihed

Pris fra 950,- NU fra 580,- PR PERSON PR. OVERNATNING INKL. MORGENMAD. Priserne varierer efter årstiden.

Adress: 4-18 Harrington Gardens, London, SW7 4LH. Se hotellets beliggenhed på London kort

Beliggende i det fashionable Kensington

Med den praktiske beliggenhed i Kensington og med tube-stationen Gloucester Road lige udenfor døren vil du opdage, hvor nemt det er at udforske byen. Millennium Gloucester er et glimrende udgangspunkt for at opleve Hyde Park, Royal Albert Hall og Kensington Palace, som alle ligger en kort spadseretur fra dette hotel.
Hotellet tilbyder elegante og relativt store værelser med aircondition. Værelserne har moderne indretning med fladskærms-tv, internet, skrivebord, minibar og luksusbadeværelse med toiletartikler. Morgenmad inkluderet. Du bør også unde dig selv en tur til Victoria & Albert Museum, som også bare er en kort spadseretur fra hotellet. En eftermiddagstur i Kensington Gardens giver ro i sjælen i en travl by. Her kan du afslutte gåturen med Afternoon Tea midt i parken på The Orangery Restaurant.
Gloucester er perfekt beliggende i forhold til Heathrow Airport. Fra Heathrow tager du Picadilly Line (mørkeblå på undergrundskortet) direkte fra lufthavnen og til Gloucester Road Station.

Det siger kunderne om Millennium Gloucester hotel:

”Meget hyggelig stemning på Millenium Gloucester med et indbydende receptionsområde. God service i receptionen lige fra vi tjekkede ind, med mulighed for opgradering af værelse. Værelset var stort og rent og badet var stort. Virkelig god morgenmad.”

”Fantastisk overnatning med virkelig hjælpsomt personale. Glimrende beliggenhed for butikker og restauranter. Maden var lidt begrænset og drikkevarer var dyre.”

BESTIL ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ GLOUCESTER HOTEL

Vi hjælper dig med at sammensætte din næste rejse med et unikt tilbud, som er tilpasset dine behov.
Udfyld formularen eller kontakt os på  +44 20 72 40 39 83 eller impact@londontown.no

Trinn 1 av 3

Recent Posts