Grupperejser og pakkerejser til London

Pris på forespørgsel

Adress: 1 Bedford Ave London WC1B 3AU. Se hotellets beliggenhed på London kort.

Vi arrangerer rejser til London  til dine behov

Vi skræddersyr grupperejser, firmarejser, tøseture, ture med venner eller pakkerejser til mindste detalje for grupper af alle størrelser. Hvorvidt begivenheden er for venner, kolleger, til kunder eller leverandører, har en rejse en uanet værdi, og du står over for et stort ansvar. Intet må overlades til tilfældighederne.

St Giles hotel Conference Center består af seks fleksible lokaler ideelle til møder og repræsentation. Den fleksible mødepakke og den gode service er nøglen til et vellykket møde.
Du kan få din egen ” pakke”, der omfatter leje af mødelokaler, te & kaffe, to-retters frokost i restauranten, læskedrikke, flipover, LCD TV og andre mødefaciliteter. Vi kan tilbyde transport til og fra lufthavnen, sightseeing, udflugter og besøg på virksomheder som supplement til kurser og konferencer.

Modtag tilbud indenfor 48 timer!
Vi har over 20 års erfaring med selskabsrejser, grupperejser og corporate parties. Vi kan arrangere konferencer, skolerejser, sportsklubsrejser, forretningsrejser og meget mere. Vi hjælper dig med at forudbestille udflugter, middage og forskellige aktiviteter.

Hvis du har forsøgt at rejse med en gruppe eller organisere en, så ved du, hvor forskelligt det er fra at rejse alene.

Trinn 1 av 3

Recent Posts