Hvordan blev Harry Potter filmene lavet

Du som gennem det seneste årti har elsket og er blevet fortryllet af historien om Harry Potter må ikke gå glip af denne tur til Warner Bros Studio studios og indspilningsstedet hvor det hele begyndte.

På denne studio-tur kan du komme med ind i studio i London og opleve magien på nært hold. Højdepunktet vil for mange være at se modellen af Hogwarts, som er med i alle filmene. Meget af handlingen i Potter-serien foregår på Hogwarts.

Modellen, som i filmene fremstår som gigantisk og meget rummelig, er i virkeligheden 15 m bred. Det tog et arbejdshold på ca. 80 personer af bygge det magiske slot. Det er planlagt, så du får et indtryk af, hvordan slottet ser ud indefra, og det er muligt at se nærmere på forskellige indspilningssteder, som kan genkendes fra filmene.

Mennesker over hele verden er det seneste årti blevet fortryllet af og har forelsket sig i historien.
Specialeffekterne og de fantastiske væsener har gjort at denne storslåede historie elskes af alle, gamle som unge.
Du ser alt fra de fantastiske kostumer, Great Hall, Dumbledore’s kontor, professor Umbridge’s værelse på Troldomsministeriet, går på de berømte brosten i Diagon Alley og ser butikken med Ollivander’s tryllestave, Harrys Nimbus 2000, drengenes sovesal, Hagrid’s hytte og motorcykel plus meget, meget mere og også ting som kameraet ikke viste.

Det er en god idé at give besked, om formiddag eller eftermiddag er foretrukken, og hvilken dag, der passer bedst. Bemærk venligst, at alle deltagere skal være tilstede mindst 30 min. før omvisningen begynder.

Tag chancen for at se Harry Potter Studios London

  • 2 nætter på Royal National hotel med morgenmad
  • Transport og entré billett Harry Potter Studios
  • Alle skatter, service- og betalingsgebyrer

Vores gode pris fra 1730,- pp.
Vi kan levere enkelt-, dobbel- og triplerom.

Alle under 16 år regnes som børn. Gratis for børn under 5 år.

Skriv i kommentarfeltet, hvis du gerne formiddag eller eftermiddag, og den dato, du ønsker billetter til.

Billetter skal reserveres senest 2 uger før rejsen. I højsæsonen senest 4 uger før.

BESTIL ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ HARRY POTTER REJSE

Vi hjælper dig med at sammensætte din næste rejse med et unikt tilbud, som er tilpasset dine behov. Udfyld formularen eller kontakt os på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no

Trinn 1 av 3

Recent Posts