Book billig hotel i London centrum

London er en verdensby, og der er mange alternativer at vælge imellem, når du skal booke overnatning. Vi har et stort udvalg af hoteller, som ligger i centrum og har lave priser. Med os bliver det op til 40 % billigere, end når du bruger de store hotelkæder. Find et hotel, som svarer til dine ønsker, og send en forespørgsel til os. Via os får du mulighed for at booke billig overnatning i London.  Se kort alle London hotel.
Hvis man bestiller hotel, får man så alle pengene i retur, hvis man afbestiller efter de regler, som er angivet i tilbuddet.

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

24 timers kundeservice – Mere end 30 år i London – Ingen skjulte gebyrer – Eget kontor i London

Vores absolutte bestseller hotell


Pris fra 550,- 450,- pr overnatning
Vores favorit og bestseller.
Relativt store værelser. Dette hotel er også vores absolutte bestseller, som vores kunder vender tilbage til igen og igen. Enkelt, dobbelt og tredobbelt værelse. Kontinental morgenmad.

Vores billigste overnatning i London


Pris fra 450,- 390,- pr overnatning
Vores billigste hotel i London.
Indkvartering i lyse værelser med god plads, eget bad/toilet, tv, telefon og te/kaffe-faciliteter. Perfekt belliggende ved Russell Square, og med gå afstand til Oxford Street, Covent Garden og British Museum.

Shoppinghotellet St Giles på Oxford Street


Pris fra 610,- 480,- pr overnatning
Londons bedste beliggenhed.
Værelserne er pæne og velindrettede, alle med badeværelse med brusebad, hårtørrer, telefon og gratis kaffe/te m.v. Derudover er der på hotellet swimming pool. Rigtig godt til forretningsrejser og konferencer.

Familieværelser, spa og velvære


Pris fra 750,- 600,- pr overnatning
Reise med børn.
At opleve London sammen med børn er at opleve denne fantastiske storby på en helt ny måde. Familieværelser 2 voksne og 2 børn. Skøn morgenmadsbuffet.

Hotel med charme, gæstfrihed og komfort


Pris fra 950,- 580,- pr overnatning
Praktiske beliggenhed i Kensington.
Med den praktiske beliggenhed i Kensington og med tube-stationen Gloucester Road lige udenfor døren vil du opdage, hvor nemt det er at udforske byen.

Harry Potter London


Pris fra 1730,- for fuld pakke
Du som gennem det seneste årti har elsket og er blevet fortryllet af historien om Harry Potter må ikke gå glip af denne tur til Warner Bros Studio museum og indspilningsstedet hvor det hele begyndte.

Romantisk weekend


Pris fra 810,- 640,- pr overnatning
Forestil dig at gå i seng ganske udmattet af dagens mange indtryk, og din sidste tanke, inden du falder i søvn, er at du ikke bliver vækket af et larmende vækkeur næste morgen.

Londonrejse med børn


Pris fra 1990,- familieværelse
Weekend i London med børn.
Det er billigt at flyve til London, og byen har et væld af oplevelser for både voksne og børn. London er en storby, som børn synes er interessant, spændende og lærerig.

Grupperejser London


Pris på forespørgsel
Vi skræddersyr grupperejser, firmarejser, tøseture eller studieture til mindste detalje for grupper af alle størrelser. Intet må overlades til tilfældighederne. Modtag tilbud indenfor 48 timer!

Skolerejser & studietur


Pris fra 450,- 390,- pr overnatning
Vi har over 25 års erfaring med skolerejser. Vi i Londontown booker indkvartering, sightseeing og studiebesøg. I hovedstaden i England er mulighederne for udflugter og studiebesøg næsten uendelige.

Shoppingweekend London


Pris fra 610,- 480,- pr overnatning
Meget centralt beliggende, 100 meter fra Oxford Street. Metropolen er et center for mode, stil og musik fra hele verden. London tilbyder et uendeligt udvalg af butikker også med fantastiske rabattilbud.

Ferierejser eller arbejdsrejser. Der er meget at vælge imellem, både hvad angår prisklasse, standard og beliggenhed. Vores beskrivelser af flere forskellige overnatninger kan måske hjælpe dig med dit valg. Vi kan blandt andet tilbyde det prisvenlige President, et godt og billigt hotel i Londons centrum, som er blevet manges foretrukne overnatning. St Giles Hotel er et af de mest centrale alternativer, vi kan tilbyde, perfekt, når du vil være tæt på det meste på Oxford Street. Til børnefamilier kan vi tilbyde Park Plaza County Hall hotel. Dette 4-stjernede hotel er perfekt til familieferier. Hotellet kan tilbyde spa- og velværeafdeling.  Royal National, vores billigste hotel. Perfekt beliggende ved Russell Square, og med gå afstand til Oxford Street, Covent Garden og British Museum.

London – by for dig.

Bare et par flyvetimer væk er London og lokker.
Storbritanniens hovedstad er tæt og kender til mange af os. Men selvom du måske har været her før, London har stadig mange overraskelser at byde på. Byen er en af de største i Europa, og har en historie, der strækker sig over to årtusinder tilbage.
I dag er London en af verdens vigtigste politiske, økonomiske og kulturelle centre.

I årevis besøgte jeg London i forbindelse med jobbet. Det har ofte været hektiske dage med ikke tid til meget andet end arbejde.
I de senere år har jeg dog haft tid til at opdage det unikke i byen og ikke mindst kunnet opleve London på sit fineste – nemlig sommer. Så også i London på sit billigste, et andet argument. De fleste af vores kunder foretrækker at rejse enten efterår eller forår til London, men en sommer stærkt anbefales.
Storbyferie midsommer behøver hverken at være for varmt eller for stressende.
Fra den klassiske eftermiddagste på den ærværdige Fortum & Mason til afsides nattblubber i London øst.
Fra kendis spotting på hemmelige klubber ene dag til koncertsteder eller fodbold pubber det næste.
Eller er du måske for dem, der lader dig friste af design poser på Selfridges stormagasin?
Måske skulle du hellere sætte impulskøb til side, heller ikke koncentrere sig om, om de erfaringer byen tilbyder.

Begynd ved at erstatte de traditionelle Blackcabs (den sorte taxier) med cykel taxa (bede om fast pris på forhånd for tur til at gøre), spise morgenmad i ægte britisk opfattelse, afprøve byens afsondrede tagterrasser og gå ture på South Bank.
Men du vil helt sikkert shoppe, anbefales Topshop.
Er der mærker, du leder efter, så prøv Oxford Street eller Regent Street.
London er fuld af hemmeligheder, og det tager lang tid at knække Londons koder, hvis du ikke kender nogen, der bor der.
Vi kan også rådgive dig som hotel i London, bør du blive på, afhængigt af hvad du ønsker at gøre.

London er en by, der tager tid at blive fortrolig med, og den store by, du aldrig få færdig. Spændende nye steder dukker op, at lille hul i muren, i et distrikt, du måske aldrig har hørt om. Såkaldte pop-up-restauranter, der kun eksisterer i en begrænset periode, der giver stadig nye overraskelser.
Arkitektoniske perler skaber en ny skyline bylandskab, før de når jorden. Uanset om du bare vil have et par timer i byen, eller har et hav af tid, uanset om du er mand eller kvinde, ung eller gammel;
Du kan altid finde dine egne favoritter, men vær ikke bange for at opsøge nye steder og opdage nye kvarterer.
Det er det, der gør London, så spændende og tiltrækker nordmænd tilbage igen og igen.
Så nu er du bare nødt til at pakke kufferten. Hav en god tur!