Billetter London seværdigheder. Tips om ting at gøre og lave

Pre-order billetter til London seværdigheder før du rejser

Hos Londonguide finder du billetter til alle seværdigheder i London – London Eye, Madame Tussauds, Kensington Palace og Tower of London. Spring de lange køer over, og få endnu mere ud af rejsen med vores entrebilletter, som du køber på forhånd.
Da slipper du de vanlige køer, med Fast Track billetter, og kan bare spasere forbi de lange køer ved enkelte seværdigheder.

Hvorfor bestille hos Londonguide?
Takket være et mangeårigt samarbejde med vores agenter tilbyder vi et bredt udbud af underholdning og oplevelser, som du bestiller trygt, smidigt og enkelt online eller via vores personlige og erfarne kundeservice.
Kort London seværdigheder og hotel > 
London fakta og historie > 
London vandreture > 

Millioner af mennesker er strømmet gennem dørene til Madame Tussauds siden åbningen for over 200 år siden, og stedet er stadig lige så populært.
Der er mange grunde til denne stadige succes, men kernen er ganske almindelig nysgerrighed.
Dagens besøgende sendes på en unik rejse gennem verdener med A-liste berømtheder, sportslegender, politisk sværvægtere og historiske ikoner.
Mange af Madame Tussauds oprindelige og tidligste relikvier er stadig udstillet i London, bl.a. dødsmasker, som hun blev tvunget til at lave under den franske revolution, og guillotinen, som halshuggede Marie Antionette.
Og så er der de mere moderne, interaktive stjerner. Fra Brad Pitt til Kate Moss er sammen med de største navne indenfor underholdning, sport og politik repræsenteret helt autentisk ned til den allermindste detalje.
Et besøg hos Madame Tussauds er vigtigt – hvor kan du ellers se 200 års berømmelse?

London Eye er verdens største pariserhjul (135 m. høj) er opstillet i London, lige ved Themsen og tilbyder et helt nyt billede af byen, også om aftenen. En tur i pariserhjulet i en af de 32 lukkede gondoler, der hver kan rumme 25 mennesker, tager 30 minutter. Man kan fra toppen se over 30 kilometer væk, hvis vejret er godt, og på det højeste er man 135 m. oppe i luften. Bestiller du billetterne hjemmefra slipper du for at stå i kø for at købe billetterne ved kassen ved London Eye, hvor køerne ofte er lange.
Beliggenhet: London Eye ligger på the South Bank ved Themsen – nærmeste undergrunn er Waterloo Station som ligger sentralt i London. Bussruter er 24, 11, og 211.

Du som gennem det seneste årti har elsket og er blevet fortryllet af historien om Harry Potter må ikke gå glip af denne tur til Warner Bros Studio museum og indspilningsstedet hvor det hele begyndte.
Mennesker over hele verden er det seneste årti blevet fortryllet af og har forelsket sig i historien om Harry Potter.
Specialeffekterne og de fantastiske væsener har gjort at denne storslåede historie elskes af alle, gamle som unge. Når nu dørene åbnes til Harry Potter London museum hvor det hele begyndte, har du for første gang mulighed for at komme med bag kulisserne og se indspilningsstedet for den største filmsucces gennem tiderne.

potter-waking>

Gå i fodsporene på dine yndlingstroldmænd (og hekse) i Londons muggle-verden. Mød din guide i Soho, og find ud af, hvilket hus du tilhører. Gå ned ad den ægte Diagon Alley, hvor Harry købte sin første tryllestav i Harry Potter og De Vises Sten. Besøg herefter indgangen til The Leaky Cauldron, den hemmelige troldmandspub. Besøg stederne, der inspirerede J.K. Rowling, fra Shakespeares Globe-teater til Saint Paul’s Cathedral. Gå til King’s Cross-stationen, hvor platform 9 ¾ ligger. Der kan du vinde chancen for at tage et billede med den forsvindende trolley – den perfekte souvenir for troldmandsfolk. Din tur slutter her.

I Sea Life London Aquarium kan I se og beundre skrækindjagende hajer, alle mulige slags gopler, blæksprutter og rokker. Deres enorme tanke rummer mere end 30.000 fiskearter og 350 plantearter. Den hemmelighedsfulde oplevelse begynder med en ubådslignende elevatorrejse til dybet af Atlanten. Rejsen byder på en forbløffende glastunnelgang som skaber en uforglemmelig oplevelse af at man går i et tropisk hav.
På turen er der meget at se og opleve, men højdepunktet er nok når man ved afslutningen af besøget kan se 10 forskellige hajarter svømme under fødderne mens man går på en glasplatform.
Beliggenhet: Du kommer deg enklest til London Aquarium ved å ta T-banen til Waterloo (Northern, Bakerloo, Waterloo og City lines), gå ut gjennom Exit 6 og derfra i retning

Grundlagt for næsten 60 år siden. The Original Tour er nu verdens største og mest populære sight seeing-operatør, og er etableret som den essentielle introduktion til London. Der er kommentar på engelsk og mulighed for 6 andre sprog på udvalgte ruter. Den gule rute har engelsksproget guide.
Billetterne til The Original Tour – London Sightseeing billetter er helt uden begrænsninger Hver rute har mange stoppesteder – bare hop af, hvor du ønsker, og fortsæt fra samme stoppested, når du er klar til at fortsætte.
Billetten til The Original Tour – London Sightseeing omfatter 3 GRATIS gåture og en gratis 24-timers billet til Thames River Hopper. Turen afgår ca. hver. 15. minut.

Her Majesty’s Royal Palace and Fortress of The Tower of London (almindeligvis forkortet til Tower og London eller blot Tower) er en borg i London på Themsens nordlige bred.
Den ældste del, White Tower, blev påbegyndt under Wilhelm I.
Det er bevaret, men den store fæstning, som møder dagens turister, er et resultat af flere århundreders udvidelser.
Slottet blev anlagt udenfor City of London, og var tidligere kernen i Liberties of the Tower of London.
Den primære funktion var at være et fæstningspalads for monarken. Tower blev kendt som fængsel og retssal, især for fanger med høj status.
Tower har haft mange andre funktioner, og er fortsat stedet, hvor Storbritanniens kronjuveler opbevares.

St. Paul’s Cathedral, med din verdensberømte Dome, har en ikonisk funktion i Londons skyline.
Interiøret med din glitrende, detaljerede stenudskæringer og en fantastisk udsigt er blandt de mange gode grunde til at aflægge St. Paul’s Cathedral et besøg.
St. Paul’s Cathedral er bygget i form at et kors med kuplen som skæringspunktet mellem korsets arme.
Det er en af verdens største katedral-kupler med en højde på 111,3 m.
Den vejer ca. 65.000 ton og er støttet af 8 søjler.

I krypten er der dukkefigurer af sten, som blev fremstillet før katedralen blev bygget, og relikvier fra middelalderen.

Katedralen er tegnet af Christopher Wren og blev bygget mellem 1675 og 1710. Det er den fjerde katedral, som blev bygget på samme sted, og St. Paul’s blev bygget efter den forrige katedral blev brændt i The Great Fire of London. Billetten giver adgang til hele katedralen.

Velkommen til verdens mest berømte bro. Tower Bridge blev hyldet som et London-ikon og en af den største tekniske vidundere, da den stod færdig i 1894.

Kom indenfor i Tower Bridge Exhibition for at udforske dens historie, afdække dens hemmeligheder og nyde fantastisk udsigt over London fra spektakulære høje gangveje, 42 m over Themsen.

Film, udstillinger og hand-on-udstillinger kortlægger hele den fascinerende historie om Tower Bridge og hvordan, den har været drevet i løbet af årene. Tower Bridge Exhibition viser de viktorianske maskinrum og de originale dampmaskiner, monstre med enorm styrke, når de hæver broen.
En “viruel bro-hævning” viser, hvordan man også i dag hæver broen for at lade skibene passere under.

London Zoo – det originale og bedste bidrag til Londons vildeste attraktion! Nu med spændende udstillinger som Gorilla Kingdom og de eneste kolibrier i Storbritannien! ZSL London ligger i Regents Park midt mellem fredede bygninger og smukke haver, en oase i hovedstadens hjerte.
Denne utrolige attraktion har over 650 fantastiske dyrearter samt koncerter og fængslende udstillinger som f.eks. den succesrige Gorilla Kingdom. Perfekt til både grupper og enkeltpersoner.
Tropical Bird Paradise er en restaurering af den smuk viktoriansk pavillion med en række tropiske fugle i et gangmiljø og her findes de eneste kolibrier i Storbritannien.

Gratis museer, oplevelser og ting at lave i London

Her er Londons mest besøgte turistattraktioner. Mange af Londons bedste attraktioner er gratis. Uanset om du foretrækker historie eller moderne kunst, finder du det på en af ​​disse må-se seværdigheder. Listen nedenfor er sorteret efter popularitet baseret på de senest tilgængelige besøgende numre.
Tekst på norsk, men du kan læse det;)

 

Det verdensberømte British Museum stiller ut verk av mennesker fra forhistorisk til moderne tid, fra hele verden. Høydepunkter inkluderer Rosetta Stone, Parthenon skulpturer og mumiene i Ancient Egypt samlingen. Inngang er gratis, men spesielle utstillinger krever billetter.
Adresse: Great Russell Street, London, WC1B 3DG
Åpent: Daglig fra 10.00 – 17.30
Nærmeste undergrunn: Tottenham Court Road

Kronen på verket på Trafalgar Square. London National Gallery er et stort og staselig bygg fylt med over 2.000 vest europeiske malerier fra det 13. til det 19. århundre. I dette ikoniske kunstgalleri finner du verker av mestere som Van Gogh, da Vinci, Botticelli, Constable, Renoir, Titian og Stubbs. Inngang er gratis, men spesielle utstillinger krever billetter.
Adresse: Trafalgar Square, London WC2N 5DN
Åpent: Daglig fra 10.00 – 18.00. Fredag 10.00 – 21.00
Nærmeste undergrunn: Leicester Square/Picadilly Circus/Charing Cross

Både den permanente dinosaur utstilling, og de mer skiftende utsillinger av de største, høyeste og sjeldneste dyrene i verden, gjør Natural History Museum verdt et besøk. Se en full størrelse blåhval, en 40 millioner år gammel edderkopp, og den vakre Central Hall. Inngang er gratis, men spesielle utstillinger krever billetter.
Adresse: Cromwell Road, London, SW7 5BD
Åpent: Daglig fra 10.00 – 17.50
Nærmeste undergrunn: Gloucester Rd eller South Kensington

Plassert på bredden av Themsen finner du Tate Modern, Storbritannias nasjonale museum for moderne- og samtidskunst. Sin unike form har den fordi det tidligere var en kraftstasjon. Galleriets restauranter byr på fin utsikt over byen. Inngang er gratis, men spesielle utstillinger krever billetter.
Adresse: Bankside London SE1 9TG
Åpent: Søndag til torsdag 10.00 – 18.00. Fredag og lørdag 10.00 – 22.00
Nærmeste undergrunn: Southwark eller Blackfriars.

V&A feirer kunst og design igjennom 3000 år igjen med fantastiske gjenstander fra hele verden. En ekte skattekiste av godbiter, du vet aldri hva du vil oppdage neste: møbler, malerier, skulptur, metallarbeider og tekstiler; listen fortsetter og fortsetter. Inngang er gratis, men spesielle utstillinger krever at du kjøper billetter.
Adresse: Cromwell Road, South Kensington, London, SW7 2RL
Åpent: Daglig 10.00 – 17.45. Fredag 10.00 – 22.00
Nærmeste undergrunn: South Kensington

Det verdensberømte British Museum stiller ut verk av mennesker fra forhistorisk til moderne tid, fra hele verden. Høydepunkter inkluderer Rosetta Stone, Parthenon skulpturer og mumiene i Ancient Egypt samlingen. Inngang er gratis, men spesielle utstillinger krever billetter.
Adresse: Great Russell Street, London, WC1B 3DG
Åpent: Daglig fra 10.00 – 17.30
Nærmeste undergrunn: Tottenham Court Road

Besøk National Maritime Museum – verdens største maritime museum, se det historiske Queens House, stå skrevs over Prime Meridian på Royal Observatory Greenwich og utforske den berømte Cutty Sark: alle en del av den kongelige museer Greenwich. Noen er gratis å delta i ; noen mot betaling.
Adresse: Greenwich Park, Greenwich, SE10 9NF
Åpent: Daglig 10.00 – 17.00
Nærmeste undergrunn: Cutty Sark eller Greenwich på LHR

Byen London London fortsætter med at ændre sig, og det går stærkt.
Hvis du betragter byens kendemærker, ser du ikke blot de velkendte omrids af Big Ben, St Paul’s Cathedral og Buckingham Palace, men også nye, specielle bygninger som Swiss Re Tower, der kaldes ”Gherkin” (eddikeagurk på engelsk) på grund af sin form, og den nye County Hall, som ligner hovedet på en marsmand med rumhjelm, der ser ud over Themsen.
Men sådanne forandringer kan man også se i næsten alle Londons bydele.
Før i tiden var det nemt at inddele byen i de rige, vestlige områder fra Belgravia til Chelsea og de østlige dele, hvor arbejderklassen og indvandrerne boede. Dette er, i en vis grad, stadig rigtigt, men i dag er status/niveauet i Clerkenwell, Islington og de andre østlige bydele blevet øget, fordi middelklassen er flyttet hertil, og dermed har tiltrukket rigere mennesker.

I hjertet af London ligger Soho, som er en blandning af smalle gader og stræder, spændende butikker, elegante barer og teatre. Notting Hill, som er kendt på grund af filmen af samme navn, tillokker stadigt flere besøgende. På trods af dette har Notting Hill kunnet bevare sin personlighed som en indadvent by, hvor nogle mennesker stadig henter søndagsavisen iført deres pyjamas.
Og der kommer endnu mere.
Inden for de næste 20 år vil London gennemgå en ny udvikling i en takt, som ikke er set siden dronning Victorias dage, og der vil komme endnu mere fart på byfornyelsen, takket være Londons vellykkede tilbud om at være vært for OL i 2012.
At se og gøre Det er få byer, der har så mange seværdigheder som London. Big Ben, Tower Bridge, Hyde Park, St Paul’s Cathedral. Men de er alle værd at besøge. Her er nogle af Londons mest kendte og populære turistattraktioner.
Buckingham Palace har været den kongelige families hjem i London siden 1837, men slottet åbnede ikke dørene for offentligheden før 1993. I salene The State Rooms findes nogle af Royal Collections smukkeste skatte – malerier, skulpturerog nogle af de fineste engelske og franske møbler i verden. Nyd en vandring i slottets næsten 16 hektar store have med en enestående udsigt over slottets Garden Front og søen fra 1800 tallet.
Adresse: The Official Residences of The Queen, SW1 Undergrundsstation: Victoria, Green Park og Hyde Park Corner

The Victoria & Albert Museum V & A, som museet normalt kaldes, har nervepirrende samlinger af næsten alting, lige fra islamisk kunst til Vivienne Westwoods ikonklæder. Men det er de fantastisk udformede udstillinger, som virkelig gør, at V & A skiller sig ud.
Billetter: Gratis entré, men billetprisen for de skiftende udstillinger varierer.
Adresse: Cromwell Road, SW7
Undergrundsstation: South Kensington

Shakespeare’s Globe Globe-teatret er en genopført bygning af det oprindelige Globe Theatre, som William Shakespeare var medejer af, og det sted hvor han først opførte mange af sine stykker. Teatret brændte ned i 1613 under en Henrik VIII forestilling. Nu, næsten 400 år senere, er det genopført på næsten samme sted.
Adresse: 21 New Globe Walk, Bankside, SE1
Undergrundsstation: Mansion House

British Airways London Eye Med sine 137 meter i højden og 32 kabiner med plads til 25 personer i hver, byder dette stilfulde udsigtshjul på en enestående udsigt over London. En ”flyvetur”, som en omdrejning kaldes, tager 30 minutter.
Adresse: Riverside Building, ved siden af County Hall, Westminster Bridge Road. SW1
Undergrundsstation: Westminster, Waterloo

Tate Modern ligger i et gammelt kraftværk og virker både ærefrygtindgydende og imponerende inden du overhovedet er gået ind. Siden indvielsen i år 2000 er Tate Modern blevet en af Londons hovedattraktioner takket være højt profilerede udstillinger med kunstnere som Andy Warhol, Joseph Beuys og Frida Kahlo.
Billetter: Gratis entré til de permanente samlinger. Billetprisen for de skiftende udstillinger varierer.
Adresse: Bankside, SE1
Undergrundsstation: Southwark, Blackfriars