Rejser med børn & teenager til London

Pris fra 2200,- NU fra 1990,- PR FAMILIEVÆRELSE INKL. MORGENMAD

Adress:1 Addington St, Lambeth, London SE1 7RY. Se hotellets beliggenhed på London kort.

TO BARN UNDER 12 ÅR BOR GRATIS INKL. MORGENMAD MED 2 BETALENDE VOKSNE

Hotellejlighed på Park Plaza med dobbeltseng og dobbelt sovesofa. Op til to børn under 13 år bor gratis med morgenmad inkluderet i en hotellejlighed med to betalende voksne.
Værelserne på Park Plaza County Hall har plasma-tv, stort skrivebord og mikrobølgeovn. Enkelt, dobbelt og tredobbelt værelse, familieværelse til to voksne og to børn. Der er også Wi-Fi og roomservice. Her har du god tid til at hygge dig med god mad, god underholdning på teater eller til koncert, socialt samvær, shopping og fravær af stress. Ja, dejlige dage, befriende langt fra hverdagens vante rammer.

Det er billigt at flyve til London, og byen har et væld af oplevelser for både voksne og børn. London er en storby, som børn synes er interessant, spændende og lærerig.

4 dage og én seværdighed pr. dag er en god opskrift på en stressfri børnefamilieferie i London.
Så skal du have ferieminder fra London Eye, London Zoo, London Aquarium og Big Ben. God afslapning på hotelværelset om eftermiddagen, før familien går ud og spiser, sikrer en fantastisk ferie i London for både store og små. London Eye og London Aquarium er lige over broen fra Big Ben.

At opleve London sammen med børn er at opleve denne fantastiske storby på en helt ny måde. London har flotte museer, som appellerer til børns fantasi og udfordrer deres trang til viden.
Byen er også fyldt med sjove aktiviteter, flotte, børnevenlige musicals, store parkanlæg og spændende restauranter.

Ideelt til familieferier.
Dette 4-stjernede deluxe Hotel ligger få skridt fra London Eye samt mange andre af Londons foretrukne turistattraktioner, herunder Big Ben og Houses of Parliament.
Det moderne Park Plaza County Hall åbnede d. 1. februar 2008.
Det tilbyder ikke blot enestående værelser, men også 251 studio-værelser med separat stue og soveværelse, the-køkken og luksuriøse badeværelser. Værelserne på de højere etager nyder en imponerende udsigt over Themsen, London Eye og London centrum.
På designer-hotellet findes også Spectrum Restaurant & Bar, en executive lounge og 6 moderne mødelokaler med naturligt dagslys. Hotellet har også Wi-Fi internetadgang, concierge-service og et omfattende helsecenter som har sauna, dampbad og behandlingsfaciliteter.

BESTIL ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ PARK PLAZA HOTEL

Vi hjælper dig med at sammensætte din næste rejse med et unikt tilbud, som er tilpasset dine behov.
Udfyld formularen eller kontakt os på  +44 20 72 40 39 83 eller mail impact@londonguide.dk

Trinn 1 av 3

33%
Recent Posts