Park Plaza County Hall – børnevenligt familiehotel

Pris fra 1000,- NU fra 950,- PR PERSON PR. OVERNATNING INKL. MORGENMAD. PRISERNE VARIERER EFTER ÅRSTIDEN.

Adress: 1 Addington St, London SE1 7RY.  Se hotellets beliggenhed på London kort.

2 BØRN UNDER 12 ÅR OVERNATTER GRATIS MED MORGENMAD SAMMEN MED  2 BETALENDE VOKSNE

Familiehotellet Park Plaza County Hall

Dette hotel har fire stjerner og er beliggende et stenkast fra Londons centrum, perfekt til familieferie. Hotellet ligger tæt på mange af Londons mest populære attraktioner, bla. Big Ben, House of Parliament, London Eye, London Dungeon og London Aquarium.
Det sofistikerede Park Plaza County Hall Hotel har både elegante Superior-værelser og Studio Suites med separat sove-og opholdsværelse, køkken og luksusbadeværelse. Nogle suiter har en fantastisk udsigt til Themsen og London Eye.
Park Plaza County Hall Hotel har spa, træningscenter og restaurant. Værelserne på Park Plaza County Hall Hotel har plasma-tv, stort skrivebord og mikrobølgeovn. Enkelt, dobbelte og tredobbelte værelser, familieværelser til 2 voksne og 2 børn. Der er også Wi-Fi og roomservice. En studio-lejlighed på Park Plaza indeholder en dobbeltseng og en dobbelt sovesofa. Skøn morgenmadsbuffet er med i prisen. Op til 2 børn bor gratis med morgenmad i en studio med 2 betalende voksne.

Det siger kunderne om Park Plaza County Hall:

”Et rigtig godt sted til familier i London. Børn gratis med 2 voksne. Tæt på London Eye, London Dungeon, Big Ben og Parlament. Et helt nyt og moderne hotel med fantastisk udsigt fra værelserne på de øverste etager. God restaurant og morgenmad.”

“Centralt, god betjening og rent. Waterloo station er lige rundt om hjørnet, og værelset havde udsigt til London Eye og Big Ben. Perfekt beliggenhed, hvis du er interesseret i sightseeing og seværdigheder.”

BESTIL ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ PARK PLAZA COUNTY HALL

Vi hjælper dig med at sammensætte din næste rejse med et unikt tilbud, som er tilpasset dine behov.
Udfyld formularen eller kontakt os på  +44 20 72 40 39 83 eller mail impact@londontown.no

Trinn 1 av 3

Recent Posts