Park Plaza Waterloo med familieværelser

Pris fra 2200,- NU fra 1990,- for lejlighed inkl. morgenmadbuffet. Priserne varierer efter årstiden.

Adress:1 6 Hercules Road, Lambeth, London, SE1 7DP.  Se hotellets beliggenhed på London kort.
En lejlighed har plads til 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn.
Førsteklasses hotel. Skøn morgenmadsbuffet er med i prisen. Dette 4-stjernede hotel er perfekt til familieferier. Park Plaza Waterloo kan tilbyde spa- og velværeafdeling samt fitness-studie og swimmingpool. Hotellet ligger en kort spadseretur fra Lambeth North undergrundsstation og i gåafstand til Westminster Bridge, Big Ben, House of Parliament, London Eye, London Dungeon og London Aquarium på South Bank i London. Park Plaza har restaurant og café.

Familieværelse på Park Plaza London hotel

Lejlighed på Park Plaza med dobbeltseng og en sovesofa.
Enkelt, dobbelt og tredobbelt værelse og familieværelse til to voksne og to børn. Der er også Wi-Fi og roomservice. Her har du god tid til at hygge dig med god mad, god underholdning på teater eller til koncert, socialt samvær, shopping og fravær af stress. Ja, dejlige dage, befriende langt fra hverdagens vante rammer.

Det siger kunderne om Park Plaza Waterloo:

”Vi kunne rigtig godt lide det. Central beliggenhed og tæt på undergrunden. God morgenmad, gode senge og god stemning. Meget venlig betjening. Vi brugte ikke spa-faciliteterne, så dem kan jeg ikke udtale mig om. Vi kommer gerne tilbage!

”Utrolig god service og venlig betjening! Sjove arrangementer for børn og egen popcorn-butik 😉 Gode værelser og ok senge. Sovesofaen var rigtig dårlig. Fin pool og fitness-studie. Godt, varmt vand i pool. Rigtig god mad i restauranten! Meget tilfredse!

BESTIL ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ PARK PLAZA WATERLOO

Vi hjælper dig med at sammensætte din næste rejse med et unikt tilbud, som er tilpasset dine behov.
Udfyld formularen eller kontakt os på  +44 20 72 40 39 83 eller mail impact@londonguide.dk

Step 1 of 3

Recent Posts