President hotel. kunders yndlingshotel i London

Pris fra 550:- NU fra 450,- pr person pr. overnatning inkl. morgenmad. Priserne varierer efter årstiden.

Adresse: 56-60 Guildford Street, Russell Square,London WC1N 1DB. Se hotellets beliggenhed på London kort.

Vores bestseller og vores kunders yndlings overnatning

President hotel er vores favorit blandt turistklassehoteller i London. Det er også vores absolutte bestseller, som vores kunder vender tilbage til igen og igen.

London er en by, som kan tilbyde mange forskellige oplevelser. Byen har mange seværdigheder og fornøjelser, hvilket gør den til et populært rejsemål for alle, som vil finde på noget sjovt. For at gøre det nemmere at kombinere den perfekte overnatning med et udvalg af aktiviteter, har vi sammensat billige pakkerejser til London.

Enkelt, dobbelt og tredobbelt værelse. English breakfast.
Russel Square Station er kun 200 m fra President. Gratis Wi-Fi. Gåafstand til British Museum, Oxford Street og teatre i West End. Alle værelser har te/kaffe og andre bekvemmeligheder. Hotellet har en rigtig hyggelig lounge og bar, som serverer øl, vin, drinks, kager og kaffe/the, sandwiches samt traditionel English Afternoon Tea. Hver fredag og lørdag aften spiller en jazz-pianist i baren.

Det siger kunderne om President hotell:

“Vi vil gerne takke jer for et supergodt forslag og hjælp med overnatning i London.  President har en fantastisk beliggenhed – Picadilly Line direkte til Heathrow – nemmere kan det ikke blive. Igen – tusind tak for gode råd, forslag og hjælp”
– Sissel Ambjør

BESTIL ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ PRESIDENT HOTEL

Vi hjælper dig med at sammensætte din næste rejse med et unikt tilbud, som er tilpasset dine behov.
Udfyld formularen eller kontakt os på: impact@londontown.no

Trinn 1 av 3

Recent Posts