Arrangør i disse vilkår er De Skandinaviske Londonguider (Londontown.no),  twist&shout sports and events LTD og G&O Sports Travel AB.

PRISER PÅ VORES PRODUKTER

Alle priser på fodbold- og koncertrejser er fra…og inkluderer billet og hotel. Den endelige pris vil være det tilbud, du modtager fra os, og er betinget af, at du bestiller rejsen indenfor fristen angivet i tilbuddet. Vores priser er givet ud fra gældende valutakurser.
Pris på hotel er afhængig af årstiden. Oplyst pris er vejledende.
Også her vil den endelige pris være det tilbud, du modtager fra os, og betinget af, at du bestiller rejsen indenfor fristen angivet i tilbuddet. Priserne kan variere fra priserne oplyst på vores websider pga. ændringer i valutakurs, årstidsvariationer, ændrede priser fra leverandør m.m.

REJSEGARANTI

Vi gør opmærksom på, at dækning af Rejsegarantifonden forudsætter køb af pakkerejser med billet og hotel. Køb af billet alene er ikke dækket af denne garanti.
Formålet med fonden er at sikre forbrugere mod økonomisk tab. Dette gælder dem, som har købt en pakkerejse af et medlem af fonden.
De rejsende vil ikke være ikke strandet på rejsemålet, hvis virksomheden, som har solgt pakketuren, går konkurs.

GDPR londonguide

Disse vilkår er lavet for at imødekomme det nye EU-direktiv for behandling af persondata.
Vilkårene er skrevet for at hjælpe dig med at forstå, hvilke data vi indsamler, hvordan vi bruger dem og hvad dine valg er. 

Ansvarsbegrænsning

Londonguide tager forbehold for problemer forårsaget af evt. tryk- eller slåfejl på vores websider. Der tages forbehold for fejl i priser eller andre oplysninger på vores websider. Det tilbud, som du modtager fra os efter en forespørgsel fra vores websider, vil være den endelige pris for rejsen. Dette kan variere fra den angivne pris på vores websider pga. ændringer i valutakurs m.m. I tilbuddet vil der også være afbestillingsregler osv. 

Ønskes der ændringer efter oplyst frist i tilbuddet, afholdes udgifter hertil af kunden eller kunden eller kundens rejseforsikringen.

Når en billet er bestilt og betalt, er den gyldig på den dato, hvor kampen/koncerten spilles. Vi kan ikke tilbyde nogen form for godtgørelse af billetter, som ikke bruges, så vi anbefaler at have en rejseforsikring, som dækker tab, hvis datoen for arrangementet ændres og du ikke kan rejse på den nye dato. Vi dækker heller ikke udgifter til f.eks. fly, hotel osv. som følge af en sådan situation.
Vi beklager, men sådan er retningslinjerne for alle fodboldklubber og koncertarrangører. En godtgørelse kan kun ske, hvis en kamp/koncert aflyses, eller hvis en fodboldkamp spilles uden publikum.
Vi kan dog være behjælpelige med at forsøge at videresælge billetter for kunder, men vi kan ikke garantere, at det lykkes. Lykkes det, tilbagebetaler vi hurtigst muligt det beløb, som billetterne blev solgt for efter aftale med kunden.

Ved ”force majeure”, omstændigheder som er uden for vores kontrol, vil vi ikke være ansvarlige for vores forpligtelser. Dette kan være bla. oversvømmelser, krig, borgerkrig, naturkatastrofer m.v.

Erklæring om beskyttelse af persondata

Når du bruger disse websider, giver du os adgang til oplysninger om dig. Her kan du læse om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi gør det og hvad vi bruger dem til.

Hvad er persondata?

Persondata er oplysninger om navn, telefonnummer og e-mailadresse samt oplysninger om hvordan du bruger webstedet.

Hvilke regler gælder for håndtering af persondata?

De Skandinaviske Londonguider og vores samarbejdspartner, Twist & Shout Sports and Events London, er sammen ansvarlige for håndteringen af persondata, som indsamles ved brug af vores tjenester. Vi følger persondatalovgivningen i behandling af persondata.

De øvrige, som udfører tjenester for os for at kunne gennemføre din bestilling, har separat ansvar for behandling af oplysninger.
VI tager sikkerheden af dine persondata meget alvorligt. Alle webtransaktioner, som du foretager hos De Skandinaviske Londonguider, bruger kryptering med 128-bit Secure Socket Layer (SSL) og krypterer alle dine persondata, inkl. dit betalingskortnummer og dit navn.
Korttransaktioner ved bestilling hos os udføres af vores partner Twist & Shout Sports and Events London, og vi har ingen adgang til disse oplysninger.

Oplysninger, som du selv angiver

  • Når du forespørger eller angiver oplysninger i vores forespørgselsskemaer.
  • Beskeder, du sender via websiden, for eksempel til vores kundecenter i London.

Oplysninger, som vi indsamler om din brug af websiderne

  • Den teknologi, du bruger Om du bruger en bærbar computer, tablet eller mobil, hvilken browser du bruger, netværksudbyder osv.
  • Hvad du foretager dig For eksempel hvilke websider, du besøger på vores websted.
  • Hvor du er Vi registrerer din geografiske placering.

Hvilke data opbevares og deles med andre?

Vi deler aldrig oplysninger om dig med andre end dem, som udfører de tjenester, du har sendt en forespørgsel om. Øvrige oplysninger bruges kun til analyseformål.

Ved indsendelse af oplysninger i en forespørgsel opbevarer De Skandinaviske Londonguider følgende oplysninger:
– Din e-mailadresse opbevares med det formål at kunne kommunikere med dig efter en bestilling. Din e-mailadresse vil ligge i vores databasesystem uden tidsbegrænsning.
– De øvrige oplysninger, som du har givet ved indsendelse af forespørgsel på tjenester fra os, opbevares med det formål at kunne kommunikere med dig under udførelsen af en bestilling og efter denne. 
Alle andre oplysninger slettes, når din bestilling er færdigbehandlet. Ønsker du at få dine oplysninger slettet, kan du enten kontakte os direkte, eller følge afmeldingslinket, som vi angiver i al kommunikation med dig.
Din e-mailadresse opbevares i en database hos Mailmojo, som er vores leverandør af nyhedsbreve til vores kunder. Mailmojo har separat ansvar for at følge GDPR-reglerne.
Denne e-mailliste bruges til at sende tilbud via e-mail til vores kunder, som er medlemmer af vores kundeklub. I alle nyhedsbreve vil der være et link til afmelding. E-mailadresser i databasen gennemses hvert år, og inaktive abonnenter fjernes.


Vores samarbejdspartner, Twist & Shout Sports and Events London, opbevarer følgende oplysninger:
De oplysninger, som du har givet ved indsendelse af forespørgsler om tjenester fra os.
Disse oplysninger opbevares elektronisk med det formål at kunne kommunikere med dig under udførelsen af og efter en bestilling, samt til brug ved en evt. reklamation fra dig som kunde. Oplysningerne opbevares også til brug i virksomhedens regnskab, men kun i den periode, hvor virksomheden er lovmæssigt forpligtet til at opbevare elektroniske bilag. 
Ønsker du at få dine oplysninger slettet, kan du enten kontakte os direkte, eller følge afmeldingslinket, som vi angiver i al kommunikation med dig.

Sletning af persondata

Vi opbevarer ikke persondata længere og heller ikke i større grad end nødvendigt for at opfylde behandlingens formål. Du kan selv bede om at få fjernet oplysninger om dig.

Hvad indebærer det at tilmelde sig?

Du får mange fordele ved at være kunde hos os, men du kan når som helst afmelde dig. Når du udfylder skemaet på vores webside, sker der to ting: Du forespørger uforpligtende, og du får adgang til vores kundeklub og fordelsprogram.

Som medlem af kundeklubben får du mange fordele

– Nyttige tips og anbefalinger af begivenheder og aktiviteter i London
– Gode og unikke medlemsfordele
– Kampagner og tilbud kun for medlemmer
– Vi har eget kontor i London med udelukkende skandinaviske medarbejdere, som er tilgængelige på vores nødtelefon i London hele døgnet for dig, som rejser med os.

Dette tilbud er kun for kunder i vores kundeklub.
Vil du have indsigt i eller sletning af de oplysninger, vi har om dig, finder du kontaktoplysninger nedenfor.

De Skandinaviske Londonguider 
Fagerliv. 1, 2312 Ottestad, Norge 
Tlf +47 900 19054
Email: henry@londontown.no

De Skandinaviske Londonguider/Twist & Shout sports and events
6th floor Milbank Tower, 21-24 Milbank, Westminster, London SW1P 4QP 
Tel: +44 20 7240 3983 
Email impact@londontown.no