GDPR LONDONGUIDE

Disse vilkår er lavet for at imødekomme det nye EU-direktiv for behandling af persondata.
Vilkårene er skrevet for at hjælpe dig med at forstå, hvilke data vi indsamler, hvordan vi bruger dem og hvad dine valg er. 

Ansvarsbegrænsning

Londonguide tager forbehold for problemer forårsaget af evt. tryk- eller slåfejl på vores websider. Der tages forbehold for fejl i priser eller andre oplysninger på vores websider. Det tilbud, som du modtager fra os efter en forespørgsel fra vores websider, vil være den endelige pris for rejsen. Dette kan variere fra den angivne pris på vores websider pga. ændringer i valutakurs m.m. I tilbuddet vil der også være afbestillingsregler osv. Ønskes ændringer efter oplyst frist, dækkes disse af kunden eller igennem kundens rejseforsikring. Billetter til arrangementer (fodbold, koncerter m.m.) kan ikke afbestilles efter køb fra os. Vi kan imidlertid være behjælpelige med at videresælge billetter for kunden.
Ved ”force majeure”, omstændigheder som er uden for vores kontrol, vil vi ikke være ansvarlige for vores forpligtelser. Dette kan være bla. oversvømmelser, krig, borgerkrig, naturkatastrofer m.v.

Erklæring om beskyttelse af persondata

Når du bruger disse websider, giver du os adgang til oplysninger om dig. Her kan du læse om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi gør det og hvad vi bruger dem til.

Hvad er persondata?

Persondata er oplysninger om navn, telefonnummer og e-mailadresse samt oplysninger om hvordan du bruger webstedet.

Hvilke regler gælder for håndtering af persondata?

De Skandinaviske Londonguider og vores samarbejdspartner, Twist & Shout Sports and Events London, er sammen ansvarlige for håndteringen af persondata, som indsamles ved brug af vores tjenester. Vi følger persondatalovgivningen i behandling af persondata.

De øvrige, som udfører tjenester for os for at kunne gennemføre din bestilling, har separat ansvar for behandling af oplysninger.
VI tager sikkerheden af dine persondata meget alvorligt. Alle webtransaktioner, som du foretager hos De Skandinaviske Londonguider, bruger kryptering med 128-bit Secure Socket Layer (SSL) og krypterer alle dine persondata, inkl. dit betalingskortnummer og dit navn.
Korttransaktioner ved bestilling hos os udføres af vores partner Twist & Shout Sports and Events London, og vi har ingen adgang til disse oplysninger.

Oplysninger, som du selv angiver

  • Når du forespørger eller angiver oplysninger i vores forespørgselsskemaer.
  • Beskeder, du sender via websiden, for eksempel til vores kundecenter i London.

Oplysninger, som vi indsamler om din brug af websiderne

  • Den teknologi, du bruger Om du bruger en bærbar computer, tablet eller mobil, hvilken browser du bruger, netværksudbyder osv.
  • Hvad du foretager dig For eksempel hvilke websider, du besøger på vores websted.
  • Hvor du er Vi registrerer din geografiske placering.

Hvilke data opbevares og deles med andre?

Vi deler aldrig oplysninger om dig med andre end dem, som udfører de tjenester, du har sendt en forespørgsel om. Øvrige oplysninger bruges kun til analyseformål.

Ved indsendelse af oplysninger i en forespørgsel opbevarer De Skandinaviske Londonguider følgende oplysninger:
– Din e-mailadresse opbevares med det formål at kunne kommunikere med dig efter en bestilling. Din e-mailadresse vil ligge i vores databasesystem uden tidsbegrænsning.
– De øvrige oplysninger, som du har givet ved indsendelse af forespørgsel på tjenester fra os, opbevares med det formål at kunne kommunikere med dig under udførelsen af en bestilling og efter denne. 
Alle andre oplysninger slettes, når din bestilling er færdigbehandlet. Ønsker du at få dine oplysninger slettet, kan du enten kontakte os direkte, eller følge afmeldingslinket, som vi angiver i al kommunikation med dig.
Din e-mailadresse opbevares i en database hos Mailmojo, som er vores leverandør af nyhedsbreve til vores kunder. Mailmojo har separat ansvar for at følge GDPR-reglerne.
Denne e-mailliste bruges til at sende tilbud via e-mail til vores kunder, som er medlemmer af vores kundeklub. I alle nyhedsbreve vil der være et link til afmelding. E-mailadresser i databasen gennemses hvert år, og inaktive abonnenter fjernes.


Vores samarbejdspartner, Twist & Shout Sports and Events London, opbevarer følgende oplysninger:
De oplysninger, som du har givet ved indsendelse af forespørgsler om tjenester fra os.
Disse oplysninger opbevares elektronisk med det formål at kunne kommunikere med dig under udførelsen af og efter en bestilling, samt til brug ved en evt. reklamation fra dig som kunde. Oplysningerne opbevares også til brug i virksomhedens regnskab, men kun i den periode, hvor virksomheden er lovmæssigt forpligtet til at opbevare elektroniske bilag. 
Ønsker du at få dine oplysninger slettet, kan du enten kontakte os direkte, eller følge afmeldingslinket, som vi angiver i al kommunikation med dig.

Sletning af persondata

Vi opbevarer ikke persondata længere og heller ikke i større grad end nødvendigt for at opfylde behandlingens formål. Du kan selv bede om at få fjernet oplysninger om dig.

Hvad indebærer det at tilmelde sig?

Du får mange fordele ved at være kunde hos os, men du kan når som helst afmelde dig. Når du udfylder skemaet på vores webside, sker der to ting: Du forespørger uforpligtende, og du får adgang til vores kundeklub og fordelsprogram.

Spørgsmål og svar om brug af cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores websider. Vores sider bruger Google Analytics til at indsamle statistik og tælle besøgende på vores websider. Oplysninger, som indsamles og opbevares i din browser er i anonym form, så vi kan se, hvor mange besøgende, vi har, hvor de kommer fra og hvilke sider, de besøger. Læs mere om Google Analytics sikkerhedspolitik.
NB: Accepterer du ikke cookies, fungerer mange websider ikke optimalt. 
Oplysninger vil ikke kunne benyttes internt, og vil ikke blive videreført til nogen tredjepart og/eller andre personer udenfor De Skandinaviske Londonguider. 
Sådan slås cookies fra:
Google Chrome: Klik på Indstillinger”. Vælg ”Ryd browserdata”. Klik på knappen ”Ryd browserdata”. I dialogvinduet markerer du de datatyper, du vil fjerne, f.eks. ”Cookies og andre websitedata”. Brug menuen øverst til at vælge den datamængde, du vil slette. Vælg ”Alle browserdata” for at slette alt. Klik på knappen ”Ryd data”.
Sådan forhindrer du, at cookies lagres i browseren; Klik på ”Indstillinger”. Nederst på siden klikker på ”Ryd browserdata”, og derefter på ”Avanceret”. Afkryds de emner, du vil slette. Vælg ønsket alternativ under ”Cookies”. Klik på knappen ”Ryd data”.
Internet Explorer: Klik på værktøjsknappen (ikonet, som ligner et tandhjul). Hvis du ikke ser menuen, så tryk på tastaturknappen Alt for at vise menuerne. Vælg ”Sikkerhed”, derefter ”Slet browserdata” i menuen. Fjern markeringen i ”Bevar webstedsdata i favoritter” og i ”Cookies og webstedsdata”. Klik på ”Ryd”. Det kan tage flere minutter at slette cachen. 
Sådan forhindrer du, at cookies lagres i browseren; Klik på værktøjsknappen (ikonet, som ligner et tandhjul). Hvis du ikke ser menuen, så tryk på tastaturknappen Alt for at vise menuerne. Vælg ”Internetalternativer”. Vælg fanen ”Databeskyttelse”. Klik på knappen ”Avanceret”. Markér ”Tilsidesæt automatisk håndtering af cookies” og vælg den indstilling, som ønskes.
Mozilla Firefox: Klik på Firefox-menuen. Vælg ”Indstillinger”, derefter ”Indstillinger” i menuen. Klik på ”Databeskyttelse”. Vælg ”Brug dine egne indstillinger for historik” i rullemenuen under ”Historik”. Klik på ”Vis cookies”. Tryk på ”Slet alle cookies”. Sådan forhindrer du, at cookies lagres i browseren; Klik på Firefox-menuen. Vælg ”Indstillinger”, derefter ”Indstillinger” i menuen. Klik på ”Databeskyttelse”. Vælg ”Brug dine egne indstillinger for historik i rullemenuen under ”Historik”. Fjern markeringen i ”Tillad cookies”.
Safari: Klik på ”Safari” i hovedmenuen. Vælg ”Nulstil Safari”. Fjern markeringen i ”Fjern alle webstedsdata”. Klik på knappen ”Nulstil”. Sådan forhindrer du, at cookies lagres i browseren; Klik på ”Safari” i hovedmenuen. Vælg ”Valg”. Vælg ”Databeskyttelse”. Markér det ønskede valg under ”Blokér cookies”.

Som medlem af kundeklubben får du mange fordele

– Nyttige tips og anbefalinger af begivenheder og aktiviteter i London
– Gode og unikke medlemsfordele
– Kampagner og tilbud kun for medlemmer
– Vi har eget kontor i London med udelukkende skandinaviske medarbejdere, som er tilgængelige på vores nødtelefon i London hele døgnet for dig, som rejser med os.

Dette tilbud er kun for kunder i vores kundeklub.
Vil du have indsigt i eller sletning af de oplysninger, vi har om dig, finder du kontaktoplysninger nedenfor.

De Skandinaviske Londonguider 
Fagerliv. 1, 2312 Ottestad, Norge 
Tlf +47 900 19054
Email: henry@londonguide.dk

De Skandinaviske Londonguider/Twist & Shout sports and events
6th floor Milbank Tower, 21-24 Milbank, Westminster, London SW1P 4QP 
Tel: +44 20 7240 3983 
Email impact@londonguide.dk