Billig overnatning på Royal National hotel

Pris fra 450,- NU fra 390,- pr person pr. overnatning inkl. morgenmad. Priserne varierer efter årstiden.

Adress: 38-51 Bedford Way, London WC1H 0DG .Se hotellets beliggenhed på London kort.

Vores billigste hotel i London centrum. Handicaptilpasset

Indkvartering i lyse værelser med god plads, eget bad/toilet, tv, telefon og te/kaffe-faciliteter. English breakfast er inkluderet. Et unikt og livligt hotel, som bruges af mange skoleklasser og grupper. Det er Londons største hotel med 1630 værelser, og det drives meget effektivt. Royal National  er en destination i sig selv, med barer, restauranter, bowling og health club.  Gæsterne kan prøve autentisk karry på den indiske restaurant, sten-bagt pizzaer i London Kaffe, Pints i London Pub “øl have”, dim sum på den kinesiske restaurant, og cocktails på South Side Bar. Lige rundt om hjørnet finder du en health club og bowling bane.

Perfekt placeret ved Russell Square, og med gå afstand til Oxford Street, Covent Garden, British Museum og Totteham Court Road/Teaterland. Russel Square Station er kun 300 m fra Royal National.

Alle priser inkl. morgenmad. Også inkl engelsk skatt og betaling gebyrer.

BESTIL ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ ROYAL NATIONAL  HOTEL

Vi hjælper dig med at sammensætte din næste rejse med et unikt tilbud, som er tilpasset dine behov. Udfyld formularen eller kontakt os på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no

Trinn 1 av 3

Recent Posts