Shopping weekend med hotel på Oxford Street

Pris fra 610,- NU fra 480,- PR PERSON PR. OVERNATNING INKL. MORGENMAD. PRISERNE VARIERER EFTER ÅRSTIDEN.

Adress: 1 Bedford Ave London WC1B 3AU. Se hotellets beliggenhed på London kort.

London er en af verdens bedste shopping oplevelser

Alt, hvad du kan forestille dig, kan købes i en af de mange spændende butikker. London shopping er det største trækplaster, der lokker turister til London hele året rundt. Storstaden er et center for mode, stil og musik fra hele verden. London kan tilbyde et endeløst udvalg af butikker indeholdende lige fra dyrt eksklusivt designertøj til fantastiske rabattilbud.

Regent Street – where time is well spent
Et imponerende og livligt handelsstrøg, der indbyder til indkøb af kvalitet med stil. Her finder du kendte varehuse og butikker som Liberty, Jaeger, Laura Ashley og Hugo Boss. Regent Street strækker sig fra Oxford Circus fra nord i en bue til Piccadilly Circus i syd.

Oxford Street – The heart of London shopping
Londons mest travle handelsgade med mere end 300 britiske kædevarehuse og internationale modenavne, som sælger alt, lige fra billige gaver til dyrt designertøj. Her findes kendte varehuse og butikker som Debenhams, D H Evans, John Lewis, Selfridges, Marks & Spencer og Burton/Top Shop kæden. Er du musikinteresseret, så besøg HMW musik og multimediavarehus – den ældste musikforretning i verden. Oxford Street strækker sig fra Marble Arch i vest til Tottenham Court Road i øst.

Hamleys
Hamleys er et kæmpe legetøjshus på seks etager. Et paradis for børn, men også for voksne med barnesjælen i behold, og det er ikke underligt, at der hvert år kommer 5 millioner besøgende. Tag højde for, at der er særligt mange mennesker på Hamleys, når julen nærmer sig. Hamleys ligger på 188-196 Regent Street, og man kommer nemmest dertil via undergrundsbanen til Oxford Street/Piccadilly Circus . Varehuset har normalt åbent mellem kl. 10 og kl. 20 på hverdage og lørdage, og mellem kl. 12 og kl. 18 på søndage.

Harrods
Hvis du vil besøge varehuset, der har alt, og hvor man kan handle med stil og få førsteklasses service – så er Harrods varehuset for dig. Man kan finde alt fra brudekjoler til husdyr i varehuset, der i 1985 blev købt af den kendte forretningsmand Mohamed Al Fayed. Harrods historie begyndte tilbage i 1849, men det var først i 1889 Harrods koncentrerede sig om den type vareudbud, som de har i dag. Nu har Harrods mere end 5000 ansatte i 300 forskellige afdelinger. Vi anbefaler varmt et besøg her, også selv om du ikke nødvendigvis har tænkt dig at købe noget.

Westfields shoppingcenter
Mange forbinder shopping i London med Oxford Street. Det er stadig muligt at shoppe her, men gaderne og butikkerne er efterhånden blevet noget slidte og turistfikserede. Jeg har ladet mig fortælle, at Londons indbyggere ikke længere tager til Oxford Street for at shoppe. Der er heldigvis andre muligheder, og da det er december, er det vel godt at være indendørs?
Westfields er en kæmpestort shoppingcenter, i hvert fald efter skandinavisk målestok.
Det er ikke så stort som Dubai Mall, verdens største shoppingcenter, men Westfields i Shepherd’s Bush var det største i England, da det åbnede i 2008, og med 150.000 kvadratmeter og 255 butikker er der meget at vælge imellem. Læg også mærke til, at mange af disse butikker er meget store, sammenlignet med butikker i Skandinavien. Til sammenligning er Oslo City 16.000 kvadratmeter.
Der er flere undergrundsstationer i nærheden. Den nærmeste er Wood Lane på Circle Line/Hammersmith and City, men Shepherd’s Bush på Central Line er også tæt på. Der går også et antal busser til busterminalen i White City, som ligger klods op ad shoppingcenteret. Og nu er der også åbnet en ny Westfields i Stratford på den anden side af London.

St Giles – stort, dejligt hotel på Oxford Street

Værelserne er pæne og velindrettede, alle med badeværelse, hårtørrer, telefon, sboks med lås, betalings-tv, gratis kaffe/te m.v. Derudover er der på hotellet bar, pizzarestaurant og swimming pool. Engelsk morgenmad. St Giles er et stort, moderne hotel i turistklasse beliggende i Londons West End, tæt på Oxford Street og Tottenham Court Road. Hotellet har 705 små, men komfortable værelser i behagelige farver med brusebad, hårtørrer, air condition, TV, telefon, PC-stik, kogekedel og pengeskab. Derudover er der på hotellet bar, pizzarestaurant og swimming pool. Stor frokostbuffet.

BESTIL ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ SHOPPING WEEKEND

Vi hjælper dig med at sammensætte din næste rejse med et unikt tilbud, som er tilpasset dine behov.
Udfyld formularen eller kontakt os på  +44 20 72 40 39 83 eller mail impact@londontown.no

Trinn 1 av 3

Recent Posts