Kort vores hoteller i London. Book indkvartering NU!


[Dobbeltklik på markørerne på kortet for at få flere oplysninger om hvert hotel]

Vores mest populære hoteller i London på kort. Find dit hotel i London:

  • Millennium Gloucester hotel London. Med den praktiske beliggenhed i Kensington og med tube-stationen Gloucester Road lige udenfor døren vil du opdage, hvor nemt det er at udforske byen.
  • Park Plaza Waterloo  hotel London. Hotellejlighed med plads til 2 voksne og 2 børn under 13 år. Swimmingpool.
  • Tower A Gouman London hotel. Tower A Gouman hotel har en ideel beliggenhed med fantastisk udsigt til Tower Bridge og The Docks som gæsterne er meget tilfredse med denne beliggenhed.
  • St Giles hotel.Værelserne er pæne og velindrettede, alle med badeværelse med brusebad, hårtørrer, telefon, sboks med lås, betalings-tv og gratis kaffe/te m.v. Derudover er der på hotellet swimming pool. Rigtig godt til forretningsrejser og konferencer.
  • President hotel. President Hotel er vores favorit blandt turistklassehoteller i London. Relativt store værelser. Dette hotel er også vores absolutte bestseller, som vores kunder vender tilbage til igen og igen. Enkelt, dobbelt og tredobbelt værelse. Kontinental morgenmad.
  • Royal National hotel. Vores billigaste hotel i London. Indkvartering i lyse værelser med god plads, eget bad/toilet, tv, telefon og te/kaffe-faciliteter. Perfekt belliggende ved Russell Square, og med gå afstand til Oxford Street, Covent Garden og British Museum.

Ferierejser eller arbejdsrejser. Der er meget at vælge imellem, både hvad angår prisklasse, standard og beliggenhed. Vores beskrivelser af flere forskellige hoteller kan måske hjælpe dig med dit valg.
Vi kan blandt andet tilbyde det prisvenlige hotel President, et godt og billigt hotel i Londons centrum, som er blevet manges foretrukne hotel.
St Giles Hotel er et af de mest centrale alternativer, vi kan tilbyde, perfekt, når du vil være tæt på det meste.
Til børnefamilier kan vi tilbyde Park Plaza Waterloo Hotel, som ligger tæt på London Eye, Parlament og London Dungeon. Double Tree by Hilton Westminster er et alternativ, når du gerne vil have lidt luksus uden at betale for meget. Det ligger ved Themsen mod Tate Britain, og værelserne er moderne og eksklusive.