Vi skræddersyr skolerejser og klasseture

Pris fra 450,- NU fra 390,- pr person pr. overnatning inkl. morgenmad. Priserne varierer efter årstiden.

Adress: 56-60 Guildford Street, Russell Square,London WC1N 1DB.Se hotellets beliggenhed på London kort.

Royal National Hotel har en central beliggenhed tæt på undergrundsstationen Russell Square, British Museum, Covent Garden og Oxford Street. Indkvartering i lyse værelser med god plads, eget bad/toilet, tv, telefon og te/kaffe-faciliteter.
Morgenmad er inkluderet.
Et unikt og livligt hotel, som bruges af mange skoleklasser og grupper. Det er Londons største hotel med 1630 værelser, og det drives meget effektivt.

I Englands hovedstad er mulighederne for ekskursioner, sightseeing og studiebesøg næsten uendelige, noget, som gør London til den perfekte destination for en studietur.
Desuden får man rig mulighed for at øve verdens største fremmedsprog. Undergrundstogene er en hurtig og nem transportmetode til de forskellige seværdigheder.

Når du skal finde billige flybilletter til London, afhænger det af hvor du bor henne i Danmark hvordan du kan gøre det billigst.
Flybilletter er blevet så billige, at de ikke længere er den dominerende post i budgettet. Bor du i København er du heldig – mulighederne er mange. Ulempen er at få overblik over de mange muligheder. Hvis du flyver midt på ugen kan du spare mange penge. Ofte kan du finde returbilletter til få hundrede kroner hvis du bestiller i god tid.
London er 24 timer, 365 dage om året, og om vinteren kan London også være et dejligt sted – også for pengepungen.
Køb et London Pass Især hvis du har planlagt at se mange seværdigheder indenfor et par sammenhængende dage. Desuden kan du med et London Pass springe over køerne ved mange af de store attraktioner, og derved spare mange timer i løbet af et par dage – en finansiel gevinst i sig selv.
Køb London Pass Spar penge på mad.
Til aftensmad tilbyder mange restauranter en fixed-price menu hvor du ikke kan vælge mellem så mange forskellige ting, men til gengæld sparer du mange penge – normalt ligger priserne omkring £10 – £12 for en menu. Desuden inkluderer mange restauranter drikkepenge automatisk, så du behøver ikke at give ekstra drikkepenge.

Via Londontown kan dere også bestille f.eks. Travelcards, musicalbilletter og fodboldbilletter. Vi kan bestille togbilletter, bådture, middag på restaurant osv.

Vi har 30 års erfaring i skoleture til London.

BESTIL ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ ROYAL NATIONAL  HOTEL

Vi hjælper dig med at sammensætte din næste rejse med et unikt tilbud, som er tilpasset dine behov.
Udfyld formularen eller kontakt os på  +44 20 72 40 39 83 eller mail impact@londontown.no

Trinn 1 av 3

Recent Posts