Fodboldreiser & fodboldbilletter Premier League 2019 – 2020

Fodboldrejser Arsenal >

Fodboldpakke med billett og hotel fra 1810

Fodboldrejser Chelsea >

Fodboldpakke med billett og hotel fra 1750

Fodboldrejser Crystal Palace >

Fodboldpakke med billett og hotell fra 1210

Fodboldrejser Liverpool >

Fodboldpakke med billett og hotel fra 3140

Fodboldrejser Manchester United >

Fodboldpakke med billett og hotel fra 3790

Fodboldrejser Tottenham >

SFodboldpakke med billett og hotel fra 1940

Fodboldrejser Watford >

Fodboldpakke med billett og hotel fra 1470

Fodboldrejser West Ham >

Fodboldpakke med billett og hotel fra 1490

Fodboldreiser & FC BARCELONA, PARIS SG OG HERTHA BERLIN 2019 – 2020

Fodboldrejser Barcelona >

Fodboldpakke med billett og hotel fra 990

Fodboldrejser Hertha Berlin >

Fodboldpakke med billett og hotel fra 1410

Fodboldrejser Paris SG >

Fodboldpakke med billett og hotel fra 1770

“Vi er en gruppe fra sportsklubben Trane, som tager på fodboldture til England 2 gange om året. Sidste gang var i starten af septemer sidste år, og det blev en fantastisk god tur, takket være den hjælp, vi fik fra Londonguide i forbindelse med overnatning + matchbilletter på Old Trafford og Emirates.”
– Sportklubben Trane

Skræddersyede fodboldrejser til England

Hos Londonguide finder du fodboldbilletter til de største og bedste kampe. Vi har prisvenlige fodboldpakker, og det er nemt at booke hos os.
Begynd med at vælge dit hold her på webstedet.
Du klikker nemt videre til kampoversigt, priser og datoer. Du får øjeblikkeligt en bekræftelse på din forespørgsel, og du henter fodboldbillettene, når du ankommer til hotellet.
Vi arbejder sammen med klubberne og agenterne. Vi garanterer ægte billetter til gode priser.
Vi har egen døgnvagt i England for din sikkerheds skyld.

Vi er de bedste til fodboldrejser

Londonguide er markedsførende for fodboldbilletter, og der er mange fordele ved at bruge os. Under hele din rejse kan du kontakte os på vores kontor i London, som er åbent døgnet rundt. Desuden har vi en stort antal udvalgte hoteller, så du kan bo centralt i London, når du rejser med os.
Så slipper du for unødig transport på din ferie.
Hos os får du hjælp til at arrangere aktiviteter, så din rejse bliver så vellykket som muligt. Spørg os gerne om billetter til musicals, seværdigheder og sightseeing i forbindelse med din booking af fodboldbilletter.
Book fodboldture, og oplev Liverpool på det traditionsrige Anfield, se Arsenal spille på Emirates Stadium, og Manchester United på Old Trafford. Intet slår følelsen af at se favoritholdet spiller på hjemmebane.
Hvorfor sidder i sofaen og se kampene på tv, når du kan opleve spændingen på stedet?

Undgå køb af falske fodboldbilletter fra det sorte marked

Kun lidt over en times flyvetur fra Danmark venter de største oplevelser på dig. Du har sikkert set meget fodbold på tv, men den oplevelse, som du deler med 70.000 ellevilde ligesindede fans på fodboldrejser på tribunerne i Premier League i England, kan ikke beskrives.
Det skal opleves! 

Vi har været i kontakt med flere kunder, som har oplevet at få falske fodboldbilletter til fodboldkampe i England. Vi er officiel agent for alle hold, og får alle vores billetter direkte fra klubberne.
Køber du billetter fra det sorte marked (som ofte er billigere end dem, vi kan levere), kan det være en billet med en anden persons navn på. Du kan risikere af blive afkrævet legitimation ved indgangen. Står dit navn ikke på billetten, bliver du afvist og får ikke adgang.
Vi har også oplevet, at klubberne har deres egne folk inde på de forskellige områder, hvor de går rundt og kontrollerer billetter og id under kampen.
Tager du chancen?

Hvorfor vælge Londontown som leverandør af fodboldture til England?
• Mere end 25 års erfaring med fodboldrejser, fodboldbilletter og fodboldture til London og England.
• Vi har afprøvet en mængde udvalgte hoteller i Londons centrum, som vi har vores egne aftaler med.
• Vi er medlem af det norske Rejsegarantifondet, så du kan føle dig tryg og sikker.
• Vi hjælper dig gerne med at booke ekstra aktiviteter som musicals, sightseeing, seværdigheder og bustransport.

 

Vi arbejder sammen med klubberne og agenterne. Vi garanterer ægte billetter til gode priser. Vi har egen døgnvagt i England for din sikkerheds skyld. Dette er inkluderet i den fodboldrejser, som du køber gennem os.
Vær ude i god tid. Der bliver hurtigt udsolgt til de mest populære kampe.

Velkommen til fodboldrejser Premier League England, hvor drømmer går i opfyldelse.

92 fodboldhold, der deltager i hvad der anses for professionel fodbold i England. De udgør de fire divisioner af de øverste ligaer i det store liga-system.
Series spillet begynder i lokal serie spillet på domstolene i parken, som regel på søndag morgen og træde på til nye divisioner. Klubberne i de lavere divisioner drømmer konstant om forfremmelse.
Da konkurrencen bliver hårdere, holdene semi professionalisme og begynder at tiltrække publikum. En almindelig joke er, at parken fodbold bliver spillet for en mand og hans hund. Men sandheden er, at de lokale kampe kan tltrekke hundredvis af tilskuere.

I Conference – den sidste division, før holdene er fulde Roffe tional – har tilskuer tal steget til flere tusinde. Spillerne på dette niveau er ofte ahorn, og ligesom deres supprtere de drømmer om at blive taget deltagerlis Football League og klatre op ad stigen.
League Two er den nederste afdeling af Football League, betragtes som den fjerde højeste niveau i engelsk fodbold. Fremme herfra fører til League One.
Det næste skridt er mesterskabet. Fremme herfra bringer klubben til Premier League og på vej til global stjernestatus. Høje lønninger, krævende tilskuere, store økonomiske aftaler og spille i de europæiske turneringer er belønningen der venter spillere, klubber og tilhængere.