Fodboldreiser & fodboldbilletter Premier League 2020 – 2021

T-skjorte ArsenalFodboldrejser Arsenal >

Fodboldpakke til match på Emirates

T-skjorte ChelseaFodboldrejser Chelsea >

Fodboldpakke til match på Stamford Bridge

T-skjorte Crystal PalaceFodboldrejser Crystal Palace >

Fodboldpakke til match på Selhurst Park

T-skjorte LiverpoolFodboldrejser Liverpool >

Fodboldpakke til match på Anfield

T-skjorte Manchester UnitedFodboldrejser Manchester United >

Fodboldpakke til match på Old Trafford

T-skjorte TottenhamFodboldrejser Tottenham >

Fodboldpakke til match på Tottenham Hotspur

T-skjorte West Ham

Fodboldrejser West Ham >

Fodboldpakke til match på Olympic Stadium

Fodboldreiser & FC BARCELONA, PARIS SG OG HERTHA BERLIN 2020 – 2021

Fodboldrejse BarcelonaFodboldrejser Barcelona >

Fodboldpakke til match på Camp Nou

Fodboldrejser Hertha BerlinFodboldrejser Hertha Berlin >

Fodboldpakke til match på Olympiastadion

Fodboldrejser Paris SGFodboldrejser Paris SG >

Fodboldpakke til match på Parc des Princes

“Vi er en gruppe fra sportsklubben Trane, som tager på fodboldture til England 2 gange om året. Sidste gang var i starten af septemer sidste år, og det blev en fantastisk god tur, takket være den hjælp, vi fik fra Londonguide i forbindelse med overnatning + matchbilletter på Old Trafford og Emirates.”
– Sportklubben Trane

Skræddersyede fodboldrejser til England

Hos Londonguide finder du fodboldbilletter til de største og bedste kampe. Vi har prisvenlige fodboldpakker, og det er nemt at booke hos os.
Begynd med at vælge dit hold her på webstedet.
Du klikker nemt videre til kampoversigt, priser og datoer. Du får øjeblikkeligt en bekræftelse på din forespørgsel, og du henter fodboldbillettene, når du ankommer til hotellet.
Vi arbejder sammen med klubberne og agenterne. Vi garanterer ægte billetter til gode priser.
Vi har egen døgnvagt i England for din sikkerheds skyld.

Vi er de bedste til fodboldrejser

Londonguide er markedsførende for fodboldbilletter, og der er mange fordele ved at bruge os. Under hele din rejse kan du kontakte os på vores kontor i London, som er åbent døgnet rundt. Desuden har vi en stort antal udvalgte hoteller, så du kan bo centralt i London, når du rejser med os.
Så slipper du for unødig transport på din ferie.
Hos os får du hjælp til at arrangere aktiviteter, så din rejse bliver så vellykket som muligt. Spørg os gerne om billetter til musicals, seværdigheder og sightseeing i forbindelse med din booking af fodboldbilletter.
Book fodboldture, og oplev Liverpool på det traditionsrige Anfield, se Arsenal spille på Emirates Stadium, og Manchester United på Old Trafford. Intet slår følelsen af at se favoritholdet spiller på hjemmebane.
Hvorfor sidder i sofaen og se kampene på tv, når du kan opleve spændingen på stedet?

Undgå køb af falske fodboldbilletter fra det sorte marked

Kun lidt over en times flyvetur fra Danmark venter de største oplevelser på dig. Du har sikkert set meget fodbold på tv, men den oplevelse, som du deler med 70.000 ellevilde ligesindede fans på fodboldrejser på tribunerne i Premier League i England, kan ikke beskrives.
Det skal opleves! 

Vi har været i kontakt med flere kunder, som har oplevet at få falske fodboldbilletter til fodboldkampe i England. Vi er officiel agent for alle hold, og får alle vores billetter direkte fra klubberne.
Køber du billetter fra det sorte marked (som ofte er billigere end dem, vi kan levere), kan det være en billet med en anden persons navn på. Du kan risikere af blive afkrævet legitimation ved indgangen. Står dit navn ikke på billetten, bliver du afvist og får ikke adgang.
Vi har også oplevet, at klubberne har deres egne folk inde på de forskellige områder, hvor de går rundt og kontrollerer billetter og id under kampen.
Tager du chancen?

Tilgængelighed, priser og COVID-19 i sæsonen 2020-2021.
Det er fortsat uvist, hvornår der åbnes for adgang for publikum på de forskellige fodboldstadiummer. Til at begynde med bliver der åbnet for et begrænset antal tilskuere til hver kamp.
Til trods for dette vil vi som sædvanligt kunne tilbyde virkelig gode og selvfølgelig officielle billetter, men vi venter stadig på priser og detaljerede oplysninger fra de enkelte klubber.
I mellemtiden tager vi gerne imod forespørgsler som vi plejer. Vi vender tilbage med oplysninger om pris og tilgængelighed, når disse foreligger.
Hvis du bliver forhindret i at rejse på en allerede bestilt fodboldrejse pga. COVID-19 eller andre årsager, får du oftest 100 % refusion på hotel (de præcise afbestillingsregler får du i vores tilbud).
For fodboldbilletter udstedes en kreditnota, som kan bruges senere. Ellers skal evt. tab dækkes af egen rejseforsikring.

Vi vil advare mod de leverandører, som på nuværende tidspunkt tilbyder priser på og tilgængelig af billetter.
Husk: Hos os er dette i første omgang bare en forespørgsel, ikke en bindende bestilling.

 

Hvorfor vælge Londontown som leverandør af fodboldture til England?
• Mere end 25 års erfaring med fodboldrejser, fodboldbilletter og fodboldture til London og England.
• Vi har afprøvet en mængde udvalgte hoteller i Londons centrum, som vi har vores egne aftaler med.
• Vi er medlem af det norske Rejsegarantifondet, så du kan føle dig tryg og sikker.
• Vi hjælper dig gerne med at booke ekstra aktiviteter som musicals, sightseeing, seværdigheder og bustransport.

 

Vi arbejder sammen med klubberne og agenterne. Vi garanterer ægte billetter til gode priser. Vi har egen døgnvagt i England for din sikkerheds skyld. Dette er inkluderet i den fodboldrejser, som du køber gennem os.
Vær ude i god tid. Der bliver hurtigt udsolgt til de mest populære kampe.

Velkommen til fodboldrejser Premier League England, hvor drømmer går i opfyldelse.

92 fodboldhold, der deltager i hvad der anses for professionel fodbold i England. De udgør de fire divisioner af de øverste ligaer i det store liga-system.
Series spillet begynder i lokal serie spillet på domstolene i parken, som regel på søndag morgen og træde på til nye divisioner. Klubberne i de lavere divisioner drømmer konstant om forfremmelse.
Da konkurrencen bliver hårdere, holdene semi professionalisme og begynder at tiltrække publikum. En almindelig joke er, at parken fodbold bliver spillet for en mand og hans hund. Men sandheden er, at de lokale kampe kan tltrekke hundredvis af tilskuere.

I Conference – den sidste division, før holdene er fulde Roffe tional – har tilskuer tal steget til flere tusinde. Spillerne på dette niveau er ofte ahorn, og ligesom deres supprtere de drømmer om at blive taget deltagerlis Football League og klatre op ad stigen.
League Two er den nederste afdeling af Football League, betragtes som den fjerde højeste niveau i engelsk fodbold. Fremme herfra fører til League One.
Det næste skridt er mesterskabet. Fremme herfra bringer klubben til Premier League og på vej til global stjernestatus. Høje lønninger, krævende tilskuere, store økonomiske aftaler og spille i de europæiske turneringer er belønningen der venter spillere, klubber og tilhængere.