Send en forespørgsel på fodboldtur Premier League i London og England

  Ankomst

  Afgang

  Andet, barnets alder:


  Hvis du vil kontakte os eller har andre ønsker, bedes du kontakte vores kontor i London på +44 20 72 40 39 83 eller via mail impact@londontown.no

  Tilgængelighed, priser og COVID-19

  Det er fortsat uvist, hvornår der åbnes for adgang for publikum på de forskellige fodboldstadiummer. Til at begynde med bliver der åbnet for et begrænset antal tilskuere til hver kamp.
  Til trods for dette vil vi som sædvanligt kunne tilbyde virkelig gode og selvfølgelig officielle billetter, men vi venter stadig på priser og detaljerede oplysninger fra de enkelte klubber.
  I mellemtiden tager vi gerne imod forespørgsler som vi plejer. Vi vender tilbage med oplysninger om pris og tilgængelighed, når disse foreligger.
  Hvis du bliver forhindret i at rejse på en allerede bestilt fodboldrejse pga. COVID-19 eller andre årsager, får du 100 % refusion på hotel (de præcise afbestillingsregler får du i vores tilbud).
  For fodboldbilletter udstedes en kreditnota, som kan bruges senere. Ellers skal evt. tab dækkes af egen rejseforsikring.
  Vi vil advare mod de leverandører, som på nuværende tidspunkt tilbyder priser på og tilgængelig af billetter.
  Husk: Hos os er dette i første omgang bare en forespørgsel, ikke en bindende bestilling.

  Forespørgsel fodboldrejser & kampbilleter

  Vores priser er nettopriser – ingen betalingsafgifter. Alle priser er fra… og inkluderer billet og 2 døgn på hotel. inkl morgenmad

  Ønsker du at udvide fodboldtur til 3 døgn eller mere, så skriv dette i bemærkningsfeltet. Vi anbefaler ophold fra fredag til mandag, da kampe kan flyttes fra lørdag til søndag aften.

  VI GIVER DIG
  100 % billetgaranti – Autoriseret leverandør – Eget kontor i London med 24 timers kundeservice – Personlig service – Skræddersyet fodboldpakker.
  Køb trygt hos oss.

  KAN KAMPE FLYTTES
  Angivne kampdatoer er som udgangspunkt vejledende, men fastsættes endeligt ca. to måneder før kampdato. Sky Channel har eneret på transmittering af Premier League, og de sender normalt to kampe lørdag og to kampe søndag. For at være sikker på, at du ikke går glip af kampen, anbefaler vi altid at bestille fodboldrejser fra fredag til mandag. Vi vil altid gøre vores bedste for at spilleplanerne er så opdaterede som muligt på vores websteder.

  KAN VI SIDDE SAMMEN HVIS VI ER MANGE
  Vi prøver altid at sørge for, at I sidder så samlet som muligt i hjemmeholdets/neutral zone. Vi kan også garantere, at ingen kommer til at sidde alene.