Send en forespørgsel på fodboldrejse Premier League i London og England

  Ankomst

  Afgang

  Andet, barnets alder:


  Hvis du vil kontakte os eller har andre ønsker, bedes du kontakte vores kontor i London på +44 20 72 40 39 83 eller via mail impact@londontown.no

  Forespørgsel fodboldrejser & kampbilleter

  Vaccinationer
  Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

  Husk: Hos os er dette i første omgang bare en forespørgsel, ikke en bindende bestilling.

  Vores priser er nettopriser – ingen betalingsafgifter.Alle priser er fra… og inkluderer billet og 2 døgn på hotel. inkl morgenmad

  Ønsker du at udvide fodboldture til 3 døgn eller mere, så skriv dette i bemærkningsfeltet. Vi anbefaler ophold fra fredag til mandag, da kampe kan flyttes fra lørdag til søndag aften.

  VI GIVER DIG
  100 % billetgaranti – Autoriseret leverandør – Eget kontor i London med 24 timers kundeservice – Personlig service – Skræddersyet fodboldpakker.
  Køb trygt hos oss.

  KAN KAMPE FLYTTES
  Angivne kampdatoer er som udgangspunkt vejledende, men fastsættes endeligt ca. to måneder før kampdato. Sky Channel har eneret på transmittering af Premier League, og de sender normalt to kampe lørdag og to kampe søndag. For at være sikker på, at du ikke går glip af kampen, anbefaler vi altid at bestille fodboldrejser fra fredag til mandag. Vi vil altid gøre vores bedste for at spilleplanerne er så opdaterede som muligt på vores websteder.

  KAN VI SIDDE SAMMEN HVIS VI ER MANGE
  Vi prøver altid at sørge for, at I sidder så samlet som muligt i hjemmeholdets/neutral zone. Vi kan også garantere, at ingen kommer til at sidde alene.